Produkty pro nejlepší ginjinha (4)

Černá sezamová semena - HoReCa

Černá sezamová semena - HoReCa

Sezam, také známý jako sezam, přišel do Evropy z Afriky. Černá semena jsou cennější než bílá nebo hnědá semena. Jsou bohatá na retinol, vitamíny B a E, olejové a linolové kyseliny. Sezam je uznáván jako jeden z nejúčinnějších produktů, které mohou zpomalit stárnutí buněk v lidském těle. Černá sezamová semena se přidávají do salátů, dochucují pokrmy z rukoly, fenyklu, ryb. Příjemná pikantní chuť těchto zrn umožňuje jejich úspěšné použití při pečení a výrobě kozinaki. Černý sezam je nepostradatelný pro výrobu sushi. Použití Použití pro přípravu všech typů pečiva a dezertů, ovoce, horkých nápojů a pikantních pokrmů orientální kuchyně. Chuť Astringentní chuť, mírně hořká. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 19,0 Tuky (g / 100g)… 49,0 Sacharidy (g / 100g)… 12,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 570
Čínské sušené zelí - HoReCa

Čínské sušené zelí - HoReCa

Peking kámen byl v Evropě populární pouze v asijských čtvrtích až do poloviny 20. století. V posledních několika desetiletích však zažil vrchol kulinářské popularity, včetně Ruska. Jeho výživová hodnota a vynikající chuť jsou zachovány v sušeném produktu. Z sušeného pekingského zelí se připravuje lahodná korejská polévka siriag-cook, stejně jako národní pokrmy Namul, Ttige a Bale. Společníky sušeného čínského zelí, kteří jí pomáhají dosáhnout jejího plného chuťového potenciálu, jsou česnek a cibule. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, sladká Výživová hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270
Fenyklová semena - HoReCa

Fenyklová semena - HoReCa

Semena kopru se dlouho přidávají téměř do všech nálevů a nakládaných potravin, v nálevu s nakládanými okurkami, rajčaty a paprikou se vkládají celé deštníky se semeny, pouze semena se používají v kysaném zelí. Semena kopru se skvěle hodí k masovým a rybím pokrmům, jakémukoli zeleninovému guláši, a zejména k pokrmům z hrášku, fazolí a čočky. Použití pro Omáčky, polévky, konzervaci, masové pokrmy, drůbeží pokrmy, přílohy. Chuť Pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 16 Tuky (g / 100g)… 15 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 250
Sušený lilek - HoReCa

Sušený lilek - HoReCa

Tato solanová bobule přišla do Evropy z Persie a kvůli obtížím s překladem byla často nazývána bláznivým jablkem. Lilky přišly do Ruska z Kavkazu, a proto měly dlouho přezdívku "arménský okurek". Správně sušený lilek má jasnou vůni a chuť hub. Tato vlastnost z něj činí nepostradatelnou součást pokrmů s dušenou zeleninou nebo v jakémkoli pečeném jídle. Použití Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, hořká, pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 1,0 Sacharidy (g / 100g)… 43 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 230